Hirdetőtábla / Bulletin board

2018.06.16 16:20 / Rallye2 riportok a verseny előtt

Több régen látott páros teszi újra tiszteletét a Rallye2 Bajnokság mezőnyében, a Székesfehérvár Rallye-n, de nem csak őket, hanem mindenki igyekszünk megkérdezni arról, hogy milyen tervekkel vágnak neki, a bajnokság negyedik versenyének?

2018.06.16 16:17 / Ki nyer ma?

Három fordulót teljesített eddig 2018-ban a Rallye2 Bajnokság mezőnye, és a három futamon, három különböző győztes állhatott fel a dobogó legfelső fokára. Ráadásul korábban egyikük sem nyert még abszolútban Rallye2-es versenyt. A Székesfehérvár Rallye egyik kérdése tehát az lesz, hogy folytatódik e ez a sorozat, vagy valaki esetleg duplázni tud? Netán egy korábbi győztes kap új erőre? Ki tudja? Vasárnap minden kiderül.

2018.06.15 09:29 / Örülünk a kupáknak, de most még tanulnunk kell

Vitek Viktor és Berekméri Norbi okosan versenyzett Szombathelyen és első találkozásra olyan jól sikerült összebarátkoznia a pilótának, a saras murvával, hogy kupákat is gyűjtötték az Iseum Rallye-n. Viktorék természetesen Székesfehérváron is szívesen vennének át serlegeket, de tudják, hogy ettől egyelőre fontosabb az, hogy célba vigyék és tanulják a Citroen C2R2 Maxukat a hétvégi futamon. Vitek Viktorral beszélgettünk.

2018.06.15 09:28 / Pedig már kezdtünk ráérezni a murvára…

Egerben nem tudtak rajthoz állni, Miskolcon kiestek így az Iseum Rallye-ban volt minden bizodalma Ruszó Krisztiánnak és Geró Gabiknak, ám a vasi murva sem volt kegyes a borsodi srácokhoz, ismét nulláztak. Székesfehérvárra már csak egyetlen tervük maradt: mosolyogva abszolválni a versenytávot. Ruszó Krisztiánnal beszélgettünk.

2018.06.15 09:25 / Örülünk, hogy megtört az átok

Régen várt pillanatnak örvendhetett Nyilas Peti és Friedrich Laci Szombathelyen, amikor átgurultak a célkapun. Csak a kocsijuk nem a terveknek megfelelő volt. Ám Peti azt mondja, hogy Székesfehérváron már ismét az új Hondájukkal állnak majd rajthoz és mi tagadás, a japán vasnak ideje lenne, hogy meghálálja a Nyilas-Friedrich páros bizalmát. Nyilas Péterrel beszélgettünk.

2018.06.15 09:23 / Ami megtörténhetett, az meg is történt velünk

Nagyot csatázott a saját Ladájával Kiss Zsolti és Berényi Gabi Szombathelyen, de végül siker koronázta a srácok küzdelmét, kupákat érő helyen abszolválták a 104 kilométeres gyorsasági távolt. Székesfehérvárra alaposan megerősíti a kis híján széthullott kocsiját, a nyíregyházi páros, amivel csak egyetlen céljuk lesz Fehérváron: mosolyogva szeretnének kilométereket és tapasztalatot gyűjteni. Kiss Zsolttal beszélgettünk.

2018.06.15 09:22 / A tempónk jó volt, csak a Suzukink nem bírta

Hofbauer Tomi és Harmos Gergely kategóriagyőztesként érkezett meg Szombathelyre, ahol ott folytatták, ahol Borsodban abba hagyták. Élre álltak, de a technika ördöge ezúttal kibabrált velük. Székesfehérváron Tamásék arra készülnek, hogy saját tempójukban autózva, a hondás kategóriatársak nyomában maradnak, és a lehető legtöbb pontot gyűjtve érkezzenek meg a célba. Hofbauer Tamással beszélgettünk.

2018.06.15 09:21 / Csak az eredménynek örülhettünk

Pályafutása legzűrzavarosabb futamát abszolválta Fróna Jani és Magyar Zsolti Szombathelyen, ahol kizárólag az eredményükkel lehettek elégedettek a tiszaújvárosi srácok. Janiék egy héttel a székesfehérvári futam előtt kezdték csak meg a felkészülést az idei negyedik, versenyükre, ám remélik, hogy a Székesfehérvár Rallye-n lényegesen kevesebb kalandot kell majd átélniük, mint a legutóbbi vasi megmérettetésen. Fróna Jánossal beszélgettünk.

2018.06.15 09:11 / A mezőnyben kell célba érnünk

Bartha Nándi és Andó Zoli hamar kiállt a szombathelyi futamon, de mégis célba értek, ami egy új autóval, egy 104 kilométeres versenyen mindenképpen hasznosnak mondható. Nándiék, Székesfehérváron csakis ugyanerre vágynak majd, azzal a kitétellel, hogy ezúttal szeretnék, ha a mezőnyben gurulhatnának át a célkapun. Bartha Nándorral beszélgettünk. 

2018.06.11 23:32 / Matekozunk, és boszorkányt is béreltünk

Várnai Dávidnak és Szabó Tominak, amivel csak lehetett meggyűlt a baja Szombathelyen. Autó, természet, óra, gravitáció, minden ellenük dolgozott, de Dávidék nem adták fel, derekasan állták a sarat és végül ezüstérmet szereztek a géposztályukban. Ezt szeretnék Székesfehérváron, hazai környezetben aranyra cserélni. Várnai Dáviddal beszélgettünk.

2018.06.11 23:31 / Innentől a győzelemre kell törekednünk

Trencsényi Vince és Molnár Zsolti az autóját és az „előnyét” beosztva, okosan versenyezve, kitűnő eredménnyel ért célba, az Iseum Rallye-n. De ahogy a mondás tartja, változnak az idők, így a célba érkezés után több, mint 48 órával derült ki, hogy a nagy kupákat Vincééknek sajnos kisebbre kell cserélniük. Trencsényi Vincével beszélgettünk a szombathelyi versenyükről.

2018.06.11 23:29 / Hibáztam, de Fehérváron kijavítjuk

Tim Gabi és Timár Tomi hamar megbarátkozott a murvával, és nem is a laza talajjal gyűlt meg a bajuk az Iseum Rallye-n, hanem a szombathelyi versenyek egyik közönség kedvenc látványossága, az ugrató babrált ki az opeles párossal. Gabiék viszont nincsenek elkeseredve, alig várják, hogy aszfalton, Székesfehérváron újra harcba szállhassanak a futamgyőzelemért. Tim Gáborral beszélgettünk.

2018.06.11 23:28 / Féktelenül, kerék nélkül nem tudunk versenyt nyerni

Az Iseum Rallye legpechesebb párosa címet egyértelműen Szabó Attilának és Trescsik Ákosnak adhatták volna át a célban, mivel a ladás duó a hatodik szakasznak még az első helyről indult neki, de a cél előtt nem sokkal kellett félre állniuk, műszaki hiba miatt. Atsiék viszont nem szomorúak, mert megtudták, hogy az új motorjuk bombaformában van, ezt pedig Székesfehérváron is szeretnék bebizonyítani. Szabó Attilával beszélgettünk.  

2018.06.11 23:26 / Érzésre minden jó volt

Pethő Pisti és Holecz Laci számára szerencsétlenül, de mégis szerencsésen kezdődött az Iseum Rallye, hiszen Pisti egy roppant veszélyes helyzetet oldott meg sikeresen, rögtön az első szakaszon, így karcmentes autóval folytathatták a versenyt. Célba sajnos mégsem értek a srácok, de Székesfehérvárra igyekeznek úgy összerakni a VFTS-üket, hogy rajta ne múlhasson majd a jó eredmény. Pethő Istvánnal beszélgettünk.

2018.06.11 23:25 / Érzelmi hullámvasút volt a versenyünk

Közel járt a tervi megvalósításához Marton Zoli és Horváth Krisztián, de amikor már csak karnyújtásnyira voltak a céltól, akkor derült ki, hogy nincs ki mind a négy kereke a srácok bérelt Hondájának, így kénytelen-kelletlen feladták a hazai futamukat. Székesfehérváron, az aszfalton Zoliék, nagyon bíznak a célba érkezésben, amiben az idei évben eddig 100%-os teljesítménnyel büszkélkedő Renault-juk, lesz majd a segítségükre. Marton Zoltánnal beszélgettünk.  

2018.06.11 23:24 / Nem számítottunk a győzelemre

Krehlik Nándi és Madarász Szabi minden várakozást felülmúlva szenzációs sikert aratott az Iseum Rallye-n, ahol a géposztályuk győzelmét és az abszolút értékelés első helyét is megszerezték, így érthető, hogy roppant jó hangulatban távoztak Szombathelyről. Pályafutásuk első futamgyőzelméről, és a székesfehérvári elképzeléseikről beszélgettünk Krehlik Nándorral.

2018.06.11 23:22 / Rendkívül elégedettek voltunk a célban

Hulmann Gabi és Molnár Zsolti alaposan kitett magáért Szombathelyen, hiszen végig a P12 élmezőnyében autóztak és az utolsó szakaszon megszerezték a géposztályuk aranyérmét. Gabira Székesfehérváron komoly kihívás vár, amiről az Iseum Rallye-val együtt számolt be nekünk.

2018.06.11 23:21 / Ezt nem engedhetjük meg magunknak még egyszer

Gyöngyösi Marci és Szalai Dani az óvatos kezdés után egy rosszul megválasztott féktávon bukott el minden bizonnyal egy elég jó eredményt Szombathelyen, amit Székesfehérváron, Marci szerint megszerezhetnek, bár a sok elvesztett pontot aligha kapják vissza. Gyöngyösi Marcellel beszélgettünk.

2018.06.06 20:04 / Meghálálta a Citroenünk, hogy elvittük Szombathelyre

Dudás Gergő és Molnár Zsolti számára már az Iseum Rallye rajtjához is rögös út vezetett, de megérte a rengeteg munka, mert ha csak a büntetések, valamint az időeredmények újraszámítása után is, de megszerezték pályafutásuk legértékesebb trófeáit. Az Iseum Rallye-ról és a székesfehérvári terveikről kérdeztük meg Dudás Gergőt.

2018.06.06 20:03 / Kíméltük a motort, de így is győzni tudtunk

Balics Ákos és Borsfai Dávid számára nem kezdődött könnyen a szombathelyi futam, de sikeresen ért véget, hiszen nagyon sok pontot és kupát sikerült gyűjteniük a vasi murvás pályákon egy hirtelenjében beszerelt, „csalós” utcai Honda motorral. Az Iseum Rallye-ról beszélgettünk Balics Ákossal

2018.06.06 19:48 / Két éve vártam, hogy eljussunk a célig

Baksai Lacit és Erdei Zolit nem olyan fából faragták, hogy egy kis miskolci fafaragás után feladják a versenyzést. Nem sokat gatyáztak a srácok, hamar felélesztették Zoli régi kocsiját, amivel Laci régi álma vált valóra, hiszen végre célba értek, ráadásul az évad leghosszabb murvás versenyén. A 2WD kupa győzelme már csak hab volt a páros tortájára. A sikeres Iseum Rallye-ról Baksai László mesélt nekünk.